За Bootcamper-и

1Какво е Pitch Bootcamp?
Pitch Bootcamp е двудневен кариерен акселератор, създаден да помогне на участниците да разберат опциите пред професионалния им път за развитие, и също така да се срещнат с добри компании.
Ако все още учите или сте наскоро завършили, знаем, че сигурно имате много въпроси за бъдещето си и каква пътека да предприемете. Тук имате възможността да помислите за стойността на уменията си и да я споделите с професионалисти от различни сфери на експертна дейност.
Това е безценен практически опит: по време на първия ден вие се учите и рефлектирате върху себе си и уменията си, а по време на втория ден се представяте и се запознавате със страхотни компании.
2Това събитие за мен ли е?

Ако сте студент или наскоро завършил, който иска да:


- Разбере как работи пазара на труда;
- Усъвършенства уменията си;
- Срещне и започне взаимоотношения със страхотни фирми;
- Намери компания, в която да държи стаж;
- Или да започне работа,

Да, това събитие е точно за теб!

3Трябва ли да посетя и двата дни?
Обезателно! Нашият опит с повече от 350 участници показва, че участниците постигат по-добри резултати ако посетят и двата дни и наистина се посветят на преживяването.
4Компаниите идват ли специално, за да наемат млади кадри?
Предишните издания с повече от 150 компании са ни показали, че обикновено, компаниите набират таланти, дори ако не са планирали специално това. Преди всичко е нужно да разберете, че Pitch Bootcamp e възможност за стартиране на взаимоотношения с компаниите - много неща могат да се случат след като се срещнете с тях.
5Трябва ли да платя за участие?
Бууткемпърите заплащат 35 лв. такса участие за early bird валидна до 15.09 и 50лв пълна цена - след 15.09. Тя включва освен всички материали - помагала, упражнения, лекциите и работилниците, а така също и най-същественото - необходимото, за да промените живота си.
6Как да се регистрирам?
На следния адрес може да достъпите формата за регистрация. След това, ще получите имейл от наша страна за следващи стъпки.

За компаниите

1Това събитие подходящо ли е за моята компания?

Ако компанията ви:


- Търси да се срещне с невероятни студенти и наскоро завършили младежи;
- Желае да развие своя работодателски статус и бранд;
- Иска да разбере какво младежите ценят в дадена компания;

Тогава Pitch Bootcamp е точно за вас!

2Защо трябва да присъствам на Pitch Bootcamp?
По време на Pitch Bootcamp ще откриете най-високо качество на талант на квадратен метър. Тук ще се срещнете с невероятни младежи, които в рамките на няколко години ще бъдат лицата на велики компании. В допълнение, нашият опит сочи, че Pitch Bootcamp е чудесна възможност да срещнете колеги от други компании, което подобрява значително шансовете за нови бизнес сделки.
3Кой трябва да представи компанията ми по време на събитието?
Целта да посетите Pitch Bootcamp може да има различни прояви. Възможно е да желаете да предложите менторство, да намерите нови кадри, или просто да споделите вашия житейски опит като ценен и доказан професионалист.
Това значи че компанията ви трябва да бъде представена от някого, който има голяма стойност в корпоративната структура и може да даде добра обратна връзка на нашите младежи, които търсят възможности.
Освен това, може да изберете да имате повече от един участник от компанията ви на събитието. Разберете повече за това като се свържете с нас.
4Искам да участвам. Какво трябва да направя?
Ако компанията ви иска да присъства, трябва да се свържете с нас, и да заявите интерес. След това, нашият екип ще се погрижи да ви даде цялата необходима информация, за да участвате в събитието.
5Трябва ли да посетя събитието и през двата дни?
Не. По време на първия ден бууткемпърите ще се обучават от нашия екип и ще се гмурнат в преоткриването на своите ценности. Също така, ще се обучават как да комуникират с компаниите. По време на втория ден, младежите ще имат шанса да се срещнат с вас. Така че, като част от жури, вие ще трябва да бъдете на един от двата панела по време на втория ден. По ваш избор това може да бъде сутрешния или следобедния. За повече информация относно това, посетете нашата програма.
6Трябва ли да нося нещо със себе си?
Като част от менторския панел, всичко, което трябва да вземете със себе си е широка усмивка и много позитивна енергия, която да споделите с брилянтните младежи, които ще срещнете.
По време на първия ден бууткемпърите ще тренират своите умения и ще им бъде казано, че през втория ден ще говорят лично с невероятни професионалисти от най-добрите компании в страната. Така че, трябва да имате предвид да срещнете техните очаквания и да им дадете ценни съвети за летящ старт на техните бъдещи работни кариери.