Ние сме двигатели за младежко кариерно развитие, нестихващи ентусиасти и амбициозни мечтатели. Познаваме се от студенти и за всеки един от нас образованието е кауза. Като младежи и ние сме се сблъсквали с много трудности. Преминахме през много перипетии в изграждането ни като професионалисти. Когато за първи път чухме за идеята на Pitch Bootcamp, веднага се препознахме в нея.

Решихме да опитаме. Виждайки заряда и стойността, които носи това събитие осъзнахме, че това е най-добрата първа крачка, която сме правили. 3 години по-късно гледаме напред към бъдещето с надежда и сигурност, че искаме да сме най-доброто кариено-обучително събитие в страната.

Ели Драганова


Ели отговаря за подържането на добрите партньорства в организацията и намирането на нови такива. Активно участва в развитието на комуникационните стратегии и е един от лекторите на Pitch Bootcamp.

Диана Дворска


Диана се грижи логистиката, както и партньорствата с младежките организации да вървят по мед и масло.

Диляна Топчиева


Диляна участва активно в комуникацията с менторите и спонсорите на събитието. Изгражда бранд индентичност на организацията и ръководи видео съдържанията, свързани с рекламни цели и/или представяне на ментори и участници.

Калоян Димитров


Калоян поддържа визуалното съдържание на профилите на социалните медии, отговаря за ИТ инфраструктурата на организацията и е един от лекторите по време на събитието.